Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


Αγαπητοί Συγχωριανοί,

   Όλοι όσοι ζούμε στο πανέμορφο χωριό μας συναντούμε καθημερινά τα απλά προβλήματα, πoυ δυστυχώς παραμένουν άλυτα.
   Οι περισσότεροι αγροτικοί δρόμοι έχουν μείνει επεριποίητοι για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα τη δυσκολία ορισμένων ιδιοκτητών, να επισκεφθούν με τα αγροτικά τους οχήματα τις ιδιοκτησίες τους, πράγμα που είχαν επισημάνει πολλοί κάτοικοι αλλά και η σύμβουλός μας, κυρία Δημαράκη-Προσίλη Ελένη, κατά το τελευταίο τοπικό συμβούλιο στις 14/09/16.
   Ακόμα παρατηρούμε, ότι τον τελευταίο καιρό δίνεται βάση στην καθαριότητα μόνο των κεντρικών δρόμων του χωριού και όχι εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη. Μέριμνα της, εκτελούσας χρέη, προέδρου είναι μόνο οι γλάστρες και τα λουλούδια και όχι τα ρέματα, που κάποιοι ασυνείδητοι γεμίζουν με κλαδέματα ή ο παλιός δρόμος στην Σκάλζα που έχει γίνει “μικρός σκουπιδότοπος” (βλέπε φωτογραφίες).

 

    

   














Επίσης, εδώ και αρκετές μέρες, έχουμε ενημερώσει τον δήμο για τις πλήθος καμμένες λάμπες σε όλο το χωριό, καθώς και για μια σειρά φωτισμού, η οποία ανάβει από το μεσημέρι, σπαταλώντας άσκοπα ενέργεια. Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν θα έπρεπε και αυτό το θέμα να είχε επιλυθεί άμεσα, αν υπήρχε η πολιτική βούληση;;
   Τέλος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η απαξίωση της τοπικής εορτής του χωριού μας από την πρόεδρο, η οποία έχει να εμφανιστεί περίπου 2 μήνες στο χωριό μας. Την ήμερα αυτή το χωριό μας τιμά τους πολιούχους του, Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ. Στην εορτή αυτή παρίστανται σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού αλλά και δάσκαλοι και μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Κρανιδίου, μιας και οι μαθητές των Φούρνων υπάγονται στο εν λόγω δημοτικό σχολείο. Και απουσιάζει η τοπική πρόεδρος;;  Λυπηρό !!



Με εκτίμηση,


Ομάδα Δυνατής Ερμιονίδας Φούρνων