Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ !

Σε ένα κείμενο του οποίου ο συντάκτης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου δεν χωράει καμία απάντηση. 
Επειδή όμως ο συντάκτης του κειμένου έχει τρεις στόχους, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με λίγα αλλά ξεκάθαρα λόγια. 
Πρώτος στόχος του συντάκτη, εν προκειμένω του Δημάρχου Ερμιονίδας Δ. Σφυρή, είναι να δημιουργήσει για τον ίδιο συνειδησιακά άλλοθι και για την “αυλή” του ,προστατευτικά αναχώματα. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις έχουν ανεξαρτητοποιηθεί δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη του Δημάρχου ενώ επί δυόμισι χρόνια, μία Σύμβουλος της πλειοψηφίας απέχει από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παράταξη του Δημάρχου έχει 13 Συμβούλους! Είναι μια παράταξη ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!  
Δεύτερος στόχος είναι να ικανοποιήσει το σύνδρομο του Δον Κιχωτισμού, από το οποίο δυστυχώς ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί. Πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε που δεν τον αφήνουν να κάνει ανενόχλητος αυτά που θέλει.... 
Τρίτος στόχος και σπουδαιότερος, η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Επειδή νιώθει δραματικά στριμωγμένος και έχει οδηγηθεί μόνος του σε αδιέξοδα, επιχειρεί για ακόμη μια φορά να θολώσει τα νερά και να ξεφύγει. 
Στοχεύει να μας ξεγελάσει και πάλι ο αιθεροβάμων και ονειροπόλος κ. Δήμαρχος, μήπως ξεχάσουμε τα έργα που χάθηκαν. Μήπως καταφέρει και ξεχάσουμε την συνεχή παρανομία του ίδιου και των εποπτευόμενων από αυτόν υπηρεσιών, να μην δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που του απευθύνουμε και αφορούν προβλήματα των δημοτών. 
Τολμάει ο Δήμαρχος και παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτός που έχει αναγάγει το facebook σε επίσημο θεσμό εκπροσώπησης του Δήμου. Αυτός που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή των απ’ ευθείας αναθέσεων και των χαμένων έργων.  
 Το αντιπολιτευτικό έργο της “Δυνατής Ερμιονίδας” δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες. Οι δημότες βλέπουν, κρίνουν και αντιλαμβάνονται.
Δήμαρχε, άσε τα κόλπα και τα πυροτεχνήματα και στρώσου στη δουλειά μήπως καταφέρεις να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. Μήπως καταφέρεις και δεν καταγραφείς στην ιστορία ως ο Δήμαρχος που έλεγε πολλά και δεν έκανε τίποτα. Ως ο Δήμαρχος της μπλόφας και της παραλλαγής.
Ο καιρός εγγύς. 

Γιάννης Γεωργόπουλος 
Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολιτεύσεως