Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΔΙΔΥΜΩΝ.



ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

-
Πρόεδρε, ακούγαμε διάφορα σχετικά με τον εορτασμό του Άγιου πνεύματος . Σήμερα διαβάζουμε με κάθε επισημότητα, ανακοίνωση για πανηγύρια και γιορτή της <<γκόγκας>>, σε μια ημέρα που στο χωριό μας έχουμε μνημόσυνο για τους 21 νεκρούς που έχουμε καταγεγραμμένους την 4η -5η Ιουνίου του 1944.

Πρόεδρε, διαβάζουμε ότι συμμετέχει η τοπική Κοινότητα Διδύμων στην διοργάνωση του πανηγυριού μαζί με τους εθελοντές της ενορίας μας και σε ρωτούμε , πότε συγκάλεσες τοπικό συμβούλιο και εμείς οι τοπικοί σύμβουλοι δεν έχουμε καμία ενημέρωση ;;;

Αποφασίζεις μόνος να παραχωρήσεις τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας για να γίνει το πανηγύρι. Σε έναν χώρο όπου είναι το μνημείο ηρώων των πεσόντων και είναι αναρτημένα όλα τα ονόματα των εκτελεσθέντων από τους γερμανούς το 1944.

Πρόεδρε, γιατί προσπαθείτε να υποβαθμίσετε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος συστηματικά εδώ και μερικά χρόνια ; Ξεκινήσατε να αντιδράτε με την τοποθέτηση της προσωπογραφίας του Παππάγγελου και σήμερα μετατρέπετε το μνημόσυνο σε πανηγύρι.

Δεν μπορείτε να παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας παράνομα και ζητάμε να σταματήσετε αυτήν την υποβάθμιση του χωριού μας τώρα !!!

Όσο αναφορά τους εθελοντές της ενορίας μας πιστεύουμε ότι έχουν κάνει λάθος . Άλλου είδους εκδηλώσεις αρμόζουν ……………….!!!!!!!!


Οι τοπικοί σύμβουλοι

Σερέτης Παναγιώτης
Βόγκλης Γεώργιος