Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Η Δυνατή Ερμιονίδα θρηνεί


Σύσσωμη η παράταξή μας σήμερα αποχαιρετά με πόνο ψυχής ένα δικό της, ξεχωριστό άνθρωπο. Το μουσικό, το φίλο, το συνεργάτη, τον οραματιστή Τάκη Μανιάτη. Η απώλεια του ξαφνική, στα 56 μόλις χρόνια του, άδικη και ταυτόχρονα επίπονη, πρωτίστως για τους οικείους του και μετά για όλους εμάς. 
Ο Τάκης Μανιάτης υπήρξε η πηγή της μουσικής έμπνευσης και δημιουργίας χιλιάδων ανθρώπων. Εργατικός, τίμιος, ευθύς, γεμάτος χιούμορ, γνώσεις και αξιοπρέπεια. Μέσα από τη δουλειά του ανέδειξε την περιοχή μας σε άλλους τόπους, μακρινούς. Αποτέλεσε το μουσικό καμάρι της Ερμιονίδας. Ο Τάκης Μανιάτης μας τίμησε με τη συνεργασία, τις ιδέες και την ανιδιοτελή φιλία του. Προσιτός, εγκάρδιος και έτοιμος κάθε στιγμή να συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητούνταν. Η παράταξη μας και ο τόπος μας του οφείλουν πολλά. Στάθηκε δίπλα μας, προσωπικά πολλές φορές, μεταφέροντας μας τις ιδέες και τα όνειρα του για τον τόπο μας. 
Τον Οκτώβριο του 2013 εμπνεύστηκε και σχεδίασε μόνος του το σύμβολο της παράταξης μας. Σε κείνον το οφείλουμε, όπως και πολλές από τις ιδέες μας για τον τόπο. Τάκη, σύσσωμη η παράταξη μας, σου εύχεται καλό ταξίδι και σου εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι προσέφερες σε εμάς ατομικά, στην παράταξη, στον τόπο μας και στα παιδιά μας. Καλό παράδεισο αδερφικέ φίλε και συναγωνιστή Τάκη Μανιάτη

Γιάννης Γεωργόπουλος 

Δυνατή Ερμιονίδα