Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ



Κρανίδι 20/12/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ από την Δευτέρα 17/12/2018 ξεκίνησε η συλλογή δηλώσεων σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων και στο Δήμο Ερμιονίδας. Η υποβολή δηλώσεων είναι υποχρεωτική και έτσι χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να μεταβούν στο Ναύπλιο όπου λειτουργεί γραφείο του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ για να διεκπεραιώσουν αυτή την διαδικασία. Δυστυχώς κανένας υπεύθυνος δεν σκέφτηκε την απόσταση και την ταλαιπωρία που θα έχουν οι κάτοικοι της Ερμιονίδας αφού θα πρέπει να διανύσουν από 120 έως και πάνω από 200χλμ για μια , δύο ή και περισσότερες φορές. Είναι δυνατόν τόσες χιλιάδες ιδιοκτητών από την επαρχία μας να σπεύσουν στο Ναύπλιο, μιας και μόνο εκεί θα υπάρχει το κατάλληλο συνεργείο, για να δηλώσουν με κάθε λεπτομέρεια την ακίνητη περιουσία τους ;
Θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για την Ερμιονίδα, γι αυτό καλούμε τους Βουλευτές του Νομού, τον Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας, τον Δήμαρχο Ερμιονίδας καθώς και όλους τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να βρούμε λύση και να διευκολύνουμε τους Ερμιονιδείς στο θέμα του κτηματολογίου. Δηλαδή να λειτουργήσει παράρτημα του κτηματολογίου στο Κρανίδι , εξυπηρετώντας εύκολα και με άνεση όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ερμιονίδα. 
Απευθυνόμενοι προς τον αρμόδιο Υπουργό ζητάμε να πράξει τα δέοντα, υπολογίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτήν την απόφαση.



Γραφείο Τύπου 
«Δυνατής Ερμιονίδας»