Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η Δυνατή Ερμιονίδα της Νέας Γενιάς



Στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχα επιλέξει το νεοσύστατο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, να απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτόν. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους βρήκα πολλά νέα παιδιά, που αγωνιούσαν για το μέλλον του τόπου και ήθελαν να παλέψουν για την πρόοδο της Ερμιονίδας μας. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι λοιπόν, με όπλα τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για τον τόπο μας, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και κέρδισαν. Κέρδισαν γνωρίζοντας καλύτερα τους δημότες και τα θέματα που τους απασχολούν. Κέρδισαν γιατί κατάλαβαν ότι μέσα από την Δυνατή Ερμιονίδα οι απόψεις τους προβάλλονται. Κέρδισαν διότι οι δημότες τους στήριξαν, ψηφίζοντας τους.
Τα νέα παιδιά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς νιώθουν απογοητευμένα, νιώθουν απροστάτευτα σε ένα αβέβαιο μέλλον που βρίσκουν μπροστά τους. Η νέα γενιά βιώνει όσο κανείς μας την απόρριψη και την απογοήτευση.
Υπάρχει ελπίδα όμως, και αυτή η ελπίδα είναι πράγματι τα νέα παιδιά.
Η Δυνατή Ερμιονίδα είναι δίπλα στις νέες και τους νέους του τόπου. Αγκαλιάζουμε τα νέα παιδιά που θέλουν να προσφέρουν στην Ερμιονίδα μας, που νιώθουν την ανάγκη να γίνουν κομμάτι της προόδου του τόπου μας. Είναι τιμή μου, νέοι άνθρωποι να πλαισιώνουν το συνδυασμό της Δυνατής Ερμιονίδας και να συνεργάζονται με τους παλαιότερους, σε ένα άριστο περιβάλλον με μόνο σκοπό την αλλαγή, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Η νέα γενιά αποκτά την δική της φωνή, σχεδιάζει το δικό της μέλλον, χαράσσει την δική της πορεία, μέσα από μια παράταξη που δίνει χώρο και βήμα στα νιάτα του τόπου μας, μέσα από την Δυνατή Ερμιονίδα που έχει αποδείξει πόσο εμπιστεύεται και στηρίζει την νέα γενιά.


Πάμε Δυνατά για την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ !!!
Πάμε Δυνατά για τις Νέες και τους Νέους της Ερμιονίδας !!!
Πάμε Δυνατά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια Ερμιονίδα Δυνατή !!! 

Γιάννης Γεωργόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος