Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τελικά, ποιος πραγματικά θέλει την Ερμιονίδα καθαρή;

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
πέντε χρόνια τώρα, είμαστε όλοι μάρτυρες της πλήρους αδιαφορίας και απραξίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, σε όλους τους τομείς της δημοτικής δράσης. Είστε όλοι εσείς, επίσης, μάρτυρες της μεγάλης προσπάθειας και του αγώνα μας, εδώ και 40 ημέρες, αφότου αναλάβαμε, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τα πράγματα εκεί που πρέπει και αντιστοιχεί στην κοινωνία και στον τόπο μας. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα, τόσο προφορικά όσο και μέσω διαδικτύου, τα όποια μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε αυτό το μεγάλο και δύσκολο έργο της αποκατάστασης των καταστροφών που υπέστη ο τόπος και η κοινωνία μας από τις παραλείψεις, την αδιαφορία αλλά και της βλαπτικές ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης. 

Δυστυχώς σε αυτό το εγχείρημά μας, σε αυτό το έργο μας, ο μόνος που αντιδρά με κάθε τρόπο, είναι ο κ. Σφυρής και ολίγοι (όχι όλοι) από τους συνεργάτες του, θέτοντας κάθε είδους γραφειοκρατικά, διαδικαστικά και άλλα πάσης φύσεως εμπόδια με σκοπό βέβαια να εκτεθεί η παρούσα Δημοτική Αρχή και να μοιάσει με την δικιά του. Εκείνος, που σε τέσσερις περιπτώσεις (24/06/2015, 18/07/2017, 11/07/2018, 27/06/2019) χρησιμοποίησε, ιδιώτες εργολάβους που δεν είχαν την κατάλληλη άδεια και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμβάσεις, μέσω των οποίων προσπάθησε να καθαρίσει τους όγκους χύδην απορριμμάτων, μπαζών και ογκωδών αντικειμένων, σήμερα έχει το θράσος να μας «κουνά το δάχτυλο» ενώ δεν έχει υπογραφεί από εμάς καμιά σύμβαση μέχρι στιγμής. Καταγγέλλουμε ενώπιόν σας, καθώς και σε κάθε άλλη αρμόδια Διοικητική και Δικαστική Αρχή αυτή του την στάση, που αντί να συμπράξει στην προσπάθειά μας, για το καλό του τόπου, όπως έκανε άλλωστε η παράταξή μας όταν βρισκόμαστε στην αντιπολίτευση, υπονομεύει κάθε πρωτοβουλία και ενέργειά μας που έχει στόχο την ανατροπή της κατάστασης την οποία μας κληροδότησε, την επιστροφή στην κανονικότητα και την πρόοδο του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι,
Εμείς θα συνεχίσουμε πιο δυνατά και πιο δυναμικά. Ζητάμε από εσάς να μας κρίνετε καθημερινά, αλλά ζητάμε ακόμα και την ενεργή συμπαράστασή σας. Θα ακολουθήσουν λαϊκές συνελεύσεις για την ενημέρωσή σας αλλά και για τις προτάσεις σας, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Στο σημείο αυτό σας παραθέτουμε δείγματα διαδικαστικών εμποδίων που θέτει ο κ. Σφυρής προκειμένου να διατηρηθούν οι χωματερές που μας κληροδότησε καθώς και φωτογραφικό υλικό από την πενταετία 2014-2019.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ κ.ΣΦΥΡΗ


ΑΝΑΦΟΡΑ κ.ΣΦΥΡΗ

Η κληρονομιά που μας άφησε ο κ. Σφυρής

Παράνομη χωματερή στην Αυλώνα

Παράνομη χωματερή στο Κοκκινάρι

Παράνομη χωματερή στον παλιό δρόμο Λουκαϊτίου

Παράνομη χωματερή στο κτήμα δωρεάς Ηλία Φωστίνη

Αναδημοσίευση βίντεο που φαίνεται ο τρόπος διαλογής των απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων και οι μη αδειοδοτημένοι χώροι απόθεσης τους.




ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης


ΜΕΡΤΥΡΗΣ Ιωσήφ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ Χρήστος

ΜΑΧΑΙΡΑΣ Εμμανουήλ, ΦΑΣΙΛΗΣ Γεώργιος

ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ Δαμιανός, ΜΠΙΜΠΑΣ Αριστείδης

ΤΣΕΓΚΗΣ Γεώργιος, ΓΚΑΜΙΛΗ – ΣΙΑΝΑ Ελένη

ΠΙΤΣΑΣ Γεώργιος, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Αντωνία

ΤΣΑΜΑΔΟΣ Ιωάννης