Τρίτη 2 Ιουνίου 2020


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ιστορική νίκη της παράταξής μας, της Δυνατής Ερμιονίδας. Σαν σήμερα οι πολίτες αυτού του τόπου, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι και σε κάθε καφενείο περίμεναν αγωνιωδώς το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών. Λίγο μετά τις 20.00 τα πρώτα μηνύματα έφτασαν, η παράταξή μας από την αρχή κρατούσε την πρωτιά. Σε όλες τις κοινότητες η Δυνατή Ερμιονίδα αναδείχθηκε πρώτη δύναμη. 
Με το οριστικό αποτέλεσμα και το ιστορικό ποσοστό που άγγιξε το 60% του εκλογικού αποτελέσματος ο Γιάννης Γεωργόπουλος ανακηρύχθηκε νέος Δήμαρχος της Ερμιονίδας. Ο τόπος μας πριν ακριβώς ένα χρόνο άνοιξε με ορμή το νέο κεφάλαιο που έχει ανάγκη η Ερμιονίδα. Ο νέος Δήμαρχος δεν έχασε λεπτό, με μια λαοθάλασσα να τον ακολουθεί, γύρισε το ίδιο βράδυ όλη την περιοχή για να ευχαριστήσει τον κόσμο που στήριξε την παράταξη του και απέδειξε με την κίνηση αυτή πως θα είναι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών όπως είχε δεσμευτεί. 
Ένα χρόνο μετά όλοι εμείς στην Δυνατή Ερμιονίδα παραμένουμε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε δίπλα στο Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλου, αλλά και για τις έως τώρα προσπάθειές μας για να αλλάξουμε την Ερμιονίδα. Σήμερα είναι μέρα γιορτής!!! Σήμερα γιορτάζει η πλειοψηφία του λαού της Ερμιονίδας!!! Σήμερα γιορτάζει η Δυνατή Ερμιονίδα !!! 

Γραφείο Τύπου 
Δυνατής Ερμιονίδας