Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

“Θαυμάστε” το ήθος και το ύφος υποψηφίων συμβούλων συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης

Κρανίδι, 15.07.2023

Δελτίο Τύπου

Με σημερινές αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, σύζυγος υποψηφίας συμβούλου με συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, επιτίθεται με βαρύτατους, αήθεις και ξενοφοβικούς χαρακτηρισμούς κατά του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και της οικογένειάς του, κάτι το οποίο πράττει συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στους διαλόγους μιας ανάρτησης σπεύδει να συμμετάσχει επίσης με ανοίκειους χαρακτηρισμός ρατσιστικού και ξενοφοβικούς περιεχομένου εναντίον του κ. Γεωργόπουλου, υποψήφιος σύμβουλος της ιδίας παράταξης, ο οποίος τυγχάνει και νυν δημοτικός σύμβουλος.

Οι χαρακτηρισμοί του τελευταίου αφορούν κυρίως την καταγωγή του κ. Γεωργόπουλου από τον Άγιο Ανδριανό Ναυπλίου, λες και όποιος δεν έχει οικογενειακό τάφο στην Ερμιονίδα, χάνει αυτομάτως και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι!!!!

Και το άκρως αντιφατικό είναι ότι μιλάει αυτός ο οποίος είναι τρεις συνεχείς τετραετίες εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ. του αείμνηστου Δημήτρη Σφυρή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και παρόλο που δεν διέθετε οικογενειακό τάφο στην Ερμιονίδα, εξελέγη δύο φορές Δήμαρχος.

Ας διαπιστώσουν, λοιπόν, οι Δημότες της Ερμιονίδας το ήθος, το ύφος και τις αντιλήψεις ορισμένων υποψηφίων συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης!!!

Άραγε με αυτό το ήθος και με αυτές τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις θέλουν κάποιοι να διοικήσουν τον Δήμο μας;

Επειδή αυτός δεν είναι πολιτικός πολιτισμός και οι απόψεις που εκφράζονται από υποψηφίους συμβούλους διχάζουν την κοινωνία μας, καλούμε άμεσα τον επικεφαλής της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης να λάβει θέση και να συμμαζέψει τους υποψηφίους του.

Τουλάχιστον, ας αντιληφθεί ότι του κάνουν μεγάλη ζημιά με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Επίσης, καλούμε τους επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων να λάβουν ξεκάθαρη καταδικαστική θέση απέναντι σε τέτοιου είδους αήθεις και ανοίκειες επιθέσεις, που, μεταξύ άλλων, θίγουν και οικογενειακά πρόσωπα.

Διότι θα είναι βαθύτατα λυπηρό εάν ανεχθούμε αυτές τις πρακτικές και βαδίσουμε με τέτοιες απρεπείς μεθόδους μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Γραφείο Τύπου

"Δυνατή Ερμιονίδα"