Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Η βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο

Κρανίδι, 15.11.2023

Δελτίο Τύπου

Ο κ. Μαργέτας υπαναχωρώντας από την αρχική του άποψη, συνεχίζει να μην αποδέχεται την ήττα του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μάλιστα, αφού διαπίστωσε μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που ο ίδιος αιτήθηκε, ότι το αποτέλεσμα παρέμεινε ακριβώς το ίδιο, αποφάσισε να προσφύγει μαζί με τα “ευρήματά” του στο Εκλογοδικείο, κάτι το οποίο είχε δικαίωμα να πράξει.

Η "Δυνατή Ερμιονίδα" εντός των οριζόμενων εκ του Νόμου προθεσμιών θα υποβάλλει αντένσταση στην υποβληθείσα ένσταση και παράλληλα με την κατάθεση υπομνήματος θα αντικρούσει τα “αξιολογημένα ευρήματα” του κ. Μαργέτα.

Στη συνέχεια βέβαια, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Μαργέτα να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Όπου και να προσφύγει όμως, θα διαπιστώσει και με τη βούλα της Δικαιοσύνης ότι η βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται με κανένα τρόπο.

Ανακηρυγμένος Νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και Δήμαρχος Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία είναι ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος.

Γραφείο Τύπου 
"Δυνατή Ερμιονίδα"