Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί Συνδημότες κάτοικοι της Κοιλάδας, 

κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3 Αυγούστου 2015, υπεβλήθη προς το Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας, αίτημα συνδιοργάνωσης με ποσό 2600 €, από εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας, εκδηλώσεως με τίτλο: Κοιλάδα Καλοκαίρι 2015 Αθλητική εορταστική πανήγυρις. 

Η παράταξή μας "Δυνατή Ερμιονίδα" λαμβάνοντας υπ' όψη όλες τις παραμέτρους, τα θλιβερά γεγονότα και την ματαίωση, για το 2015, της καθιερωμένης Γιορτής του Ψαρά, υπερψήφισε το αίτημα της συνδιοργάνωσης με το εξής σκεπτικό:

1. Την προφορική δήλωση του παρόντος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 3ης Αυγούστου 2015 προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδος κ. Φλωρή, ότι είναι σύμφωνος με την πραγματοποίηση και στήριξη της συγκεκριμένης εκδηλώσεως. 

2. Την Αίτηση του Α.Ο. Κορωνίς η οποία συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό υπογραφών επαγγελματιών της Κοιλάδας. 

3. Την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην συγκεκριμένη εκδήλωση. 

4. Τη σύμφωνη γνώμη των οικογενειών των πρόσφατα, απροσδόκητα αδικοχαμένων συνδημοτών μας από την Κοιλάδα. 

5. Την επιστολή - υπόμνημα την οποία κατέθεσε ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Κοιλάδας κ. Π. Φλωρής στο Δ.Σ. της 3ης Αυγούστου 2015 και έχει διανείμει σε Φορείς της Κοιλάδος, στην οποία διατυπώνει με σαφήνεια ότι, όντως είναι θλιβερά τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν στην Κοιλάδα και έχουν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να δοθεί λίγη χαρά στο χωριό... ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ