Κυριακή 12 Μαΐου 2019

"Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΝΑ"



Αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή για κάθε μητέρα και θα πρέπει να εορταστεί καταλλήλως. Μάνα είναι η γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο, μας μεγάλωσε, μας πρόσφερε απλόχερα τα πάντα και θα πέθαινε για εμάς. Η ζωή της μητέρας είναι γεμάτη από ευθύνες, αγωνίες και θυσίες, αλλά και απέραντη αγάπη που χαρίζει στα παιδιά της χωρίς αντάλλαγμα. Η Δυνατή μάνα στέκεται πάντα εκεί, αγέρωχη, δυναμική, έτοιμη να παρέμβει και να αποτρέψει κάθε κακό. Άγρυπνος φρουρός στο πλευρό όλων, φροντίζει για όλα. 

Αυτή η γιορτή είναι γεμάτη από όμορφα και δυνατά συναισθήματα. Η μάνα είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν τα παιδιά. Η σημερινή μέρα είναι μία μέρα τιμής και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο εκείνο το ιερό ,που μας χάρισε το πιο όμορφο δώρο τη ζωή και μας έμαθε τι σημαίνει αγάπη. 

Πρωταρχικός στόχος κάθε μάνας είναι να βλέπει το παιδί της ευτυχισμένο. Για όλα όσα μας δίδαξε, μας έδειξε, μας έδωσε αξίζει τις καλύτερες ευχές. 

Κι εμείς στην ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ευχόμαστε σε όλες τις μανάδες Χρονιά Πολλά !!! Ευχόμαστε στις μανάδες της παράταξής μας Δύναμη, Αντοχή, Ενεργητικότητα και Δυναμισμό. Χρόνια πολλά !!! 

Πάμε Δυνατά, με Δυνατές μανάδες για τον Δήμο Ερμιονίδας !!! 


Γραφείο Τύπου 
"Δυνατής Ερμιονίδας"