Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Γιάννης Τσαμαδός - "Η συνέχεια της Αλήθειας"

                                                


Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών στο Πόρτο Χέλι
"Η συνέχεια της Αλήθειας"

Μάταια ο κ Σφυρής προσπαθεί απεγνωσμένα να οικειοποιηθεί έργα άλλων και να τα παραστήσει για δικά του. Μάταια προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για να εδραιώσει τα δικά του παραμύθια.
Τα στοιχειά των διαψεύδουν. Το καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών Πόρτο Χελίου ή αλλιώς Μαρίνα ξεκίνησε επί δημαρχίας Δ.Καμιζή από εμάς και επί δημαρχίας Δ.Καμιζή δημοπρατήθηκε και εκτελείτε σήμερα από ιδιωτική εταιρία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Λίγα μόνο ατράνταχτα στοιχεία που διαψεύδουν τον κύριο Σφυρή :


1- Η πρόταση για την δημιουργία του Καταφυγίου ενταγμένη στο ΣΠΑ Πελοποννήσου, έγινε στις 19/02/1999 και φέρει την υπογραφή του τότε δημάρχου


2- Το τεχνικό Δελτίο του προτεινόμενου έργου από τον Δήμο Κρανιδίου έχει ημερομηνία 05/08/1999


3- Η πρώτη ανάθεση έγινε με απόφαση του Δ.Σ του Δήμου Κρανιδίου στις 28/02/2000

4- Η έγκριση και παραλαβή μελέτης έγινε από το Δ.Σ Δήμου Κρανιδίου στις 17/01/2005


5- Όλες άλλωστε οι προμελέτες του έργου είχαν ανατεθεί, εκπονηθεί και εγκριθεί μέχρι το 2006
6- Όλα τα αιτήματα για αδειοδότηση και χωροθέτηση του έργου έγιναν στα χρόνια που εμείς είχαμε την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, αλλά και αργότερα όταν είχαμε την ευθύνη της διαχείρισης του Ενιαίου Δήμου Ερμιονίδας. Οι τελικές εγκριτικές αποφάσεις όπως και η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων έγιναν το ίδιο χρονικό διάστημα όπως και η δημοπράτηση του έργου



Αν λοιπόν δεν είχε προηγηθεί η πρώτη θητεία του κύριου Σφυρή το έργο αυτό θα είχε ολοκληρωθεί το διάστημα 2006-2010, όπως και το έργο της αποχέτευσης του Κρανιδίου - Πόρτο Χελίου που έχασε δυο φορές ο κύριος Σφυρής και σήμερα εκτελείτε ευτυχώς και επιτυχώς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όσο για τα άλλα μεγάλα έργα που χάθηκαν από τον κύριο Σφυρή, που αν χρειαστεί θα αναφερθούμε αναλυτικά, ήρθε η ώρα επιτέλους να εκτελεστούν από την νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο.


Γιάννης Τσαμαδός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
"συνεργαζόμενος με την Δυνατή Ερμιονίδα"
πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας