Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η Ευγενία (Νία) Τούσα - Κοκκώνη υποψήφια με τη "Δυνατή Ερμιονίδα"



Υποδεχόμαστε στην παράταξή μας, "ΔΥΝΑΤΉ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" την Ευγενία (Νία) Τούσα - Κοκκώνη από την Κοιλάδα, η οποία είναι μέλος της παράταξής μας από το 2019.

Η Ευγενία έχει κάνει σπουδές Μάρκετινγκ, Δημόσιες σχέσεις και Διαφήμιση και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως γραμματέας και βοηθός λογιστή. Από το 2006 η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε να ξεκινήσει να εργάζεται ως ανιματέρ.
Τα έτη 2010 - 2014 εργάστηκε ως γραμματέας στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοιλάδας, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερμιονίδας. Επίσης, από το έτος 2016 - 2021 εργάστηκε ως συνοδός παιδιών ειδικής αγωγής.

Αξιόλογο είναι και το Εθελοντικό της έργο!
Έχει εκτελέσει χρέη γραμματέα στον Σύλλογο παράκτιας αλιείας και στον Ναυταθλητικό Όμιλο Κοιλάδας, για 13 χρόνια παρέδιδε δωρεάν μαθήματα χειροτεχνίας στο Ενοριακό κέντρο της Κοιλάδας και είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φράγχθι Κοιλάδας και μέλος των Ναυτοπροσκόπων Κοιλάδας.

Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από το πάθος και την παρόρμησή της να προσφέρει στον όμορφο τόπο που ζει και αγαπά!

Ευγενία, σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα για μια ακόμα πιο Δυνατή Ερμιονίδα!
#kai_pali_pamedinata

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα"
Δήμαρχος Ερμιονίδας