Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ο κ. Μαργέτας βάφτισε τις ύβρεις και τους τραμπουκισμούς “πολιτική κριτική”



Κρανίδι, 20.12.2023

Δελτίο Τύπου

Ο κ. Μαργέτας συνεχίζει, κατά την προσφιλή του τακτική, να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει από υποψηφίους της παράταξής του, τις ύβρεις και τους τραμπουκισμούς εναντίον του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και της οικογένειάς του.

Επίσης, δεν απαντάει σε κανένα από τα ερωτήματα που του θέτουμε, αλλά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυριζόμενος ότι τα υβριστικά σχόλια εναντίον του κ. Γεωργόπουλου, που διακινεί κατά κόρον μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ο 24χρονος Κρανιδιώτης υποψήφιος σύμβουλός του, είναι δήθεν πολιτική κριτική!!!

Και ρωτάμε για μια ακόμα φορά τον κ. Μαργέτα, είναι πολιτική κριτική φράσεις του τύπου, “8 Οκτωβρίου το κατσίγκρι θα πάει από εκεί που ήρθε..!! Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα… Μαζί και η σαβούρα του.. Η Νίκη είναι δικιά μας..”;

Και επειδή μέχρι σήμερα ο κ. Γεωργόπουλος ουδέποτε έχει υποβάλλει μήνυση για πολιτική κριτική, παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια υβριστικά σχόλια που διακινεί στο διαδίκτυο ο εν λόγω φέρελπις 24χρονος νέος, ώστε να διαπιστώσει ο καθένας τον πολιτικό πολιτισμό και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που υπηρετούν ο κ. Μαργέτας και ο περίγυρός του:




Γραφείο Τύπου
"Δυνατή Ερμιονίδα"