Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΗΣΑΙΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ.


   Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.30, πραγματοποιήθηκε στην Ερμιόνη (κτίριο Συγγρού) και στο Κρανίδι (αίθουσα εκδηλώσεων Γενικού Λυκείου) αντίστοιχα, η παρουσίαση των βιβλίων του κ. Ιωάννη Ησαία με τίτλο «Τα νομίσματα της αρχαίας Ερμιόνης και της αρχαίας πόλης των Αλιέων» και «Η ιστορία του Κρανιδίου και των κοινοτήτων Πορτοχελίου, Διδύμων, Φούρνων, Κοιλάδας».
   Και τα δύο βιβλία εκδόθηκαν και διανέμονται δωρεάν από το Δήμο Ερμιονίδος. Παρών στην παρουσίαση στο Κρανίδι ήταν και ο κύριος Άδωνις Κύρου.

Το πάνελ της εκδήλωσης στην Ερμιόνη (Συγγρού), με τον κ. Ησαϊα, κα. Κονδύλη και κ. Φασιλή. 


Ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Ιωάννης Ησαϊας.


Χαιρετισμός του συγγραφέα με τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο. 


Η κ. Κοτσοβού στο βήμα, κατά την προλόγιση της εκδήλωσης στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου. 


Το πάνελ με την κ. Μουδάκη, κ. Ησαΐα και κ. Διονύσιο Καλαμάκη καθηγητή της φιλοσοφικής σχολής βυζαντινών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.  


Η αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου κατά την διάρκεια της παρουσίασης.


Ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος με τον κ. Διονύσιο Καλαμάκη καθηγητή της φιλοσοφικής σχολής βυζαντινών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον μαέστρο κ. Τάκη Μανιάτη.


Ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος σε συνομιλία με τον κ. Διονύσιο Καλαμάκη καθηγητή της φιλοσοφικής σχολής βυζαντινών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον κ. Άδωνη Κύρου και την συζυγό του κ. Μπακοδήμου.  


Κατά την υπογραφή του βιβλίου από τον συγγραφέα του.