Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014.
Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Μέρες γιορτινές. Μέρες χαράς και ευχών. Μέρες προσδοκίας για καλύτερη χρονιά. Μέρες ελπίδας. Αλλά και μέρες για τον απολογισμό του χρόνου που έφυγε. Μέρες σκέψεων και αποφάσεων γι' αυτόν που έρχεται.
Κάθε νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την προσμονή για κάτι θετικότερο.
Ειδικά η χρονιά που μόλις αρχίζει, εκ των πραγμάτων παρουσιάζεται διαφορετική και θα επηρεάσει τις εξελίξεις τόσο στο Δήμο μας, ως εκ τούτου στην καθημερινότητά μας, όσο και σε γενικότερο επίπεδο, δημιουργώντας πιθανότατα καινούριο πολιτικοκοινωνικό τοπίο και νέα δεδομένα. Ήδη από την 1 Ιανουαρίου 2014 η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. ενώ η χώρα μας και εμείς οι Έλληνες πολίτες, βρισκόμαστε υπό το καθεστώς του μνημονίου και την επιρροή βαθιάς οικονομικής κρίσης. Το Μάιο του 2014 θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την πορεία και το μέλλον της Ευρώπης μέσω των Ευρωβουλευτικών εκλογών. Θα κληθούμε επίσης, ως τοπική κοινωνία, να συμβάλλουμε αποφασιστικά με την επιλογή και την ψήφο μας στη διαμόρφωση της μελλοντικής πορείας του Δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια, τουλάχιστον, μέσω της εκλογικής διαδικασίας για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Έφτασε πλέον η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων για όλους μας.
Το 2014 πρέπει να αποτελέσει για την τοπική μας κοινωνία, την αφετηρία για μια πορεία προόδου, ανάπτυξης και δημιουργίας. Να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος και να ατενίσουμε με όραμα και αισιοδοξία το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ν' απλώσουμε το χέρι ο ένας στον άλλον και να έρθουμε πιο κοντά. Να εξομαλύνουμε τις διαφορές και τις διαχωριστικές γραμμές. Όλοι μαζί αλληλέγγυοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Να χτίσουμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας με γνώση, όραμα και σχέδιο. Αντίπαλός μας θα είναι μόνον τα προβλήματα και για τη λύση τους πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ερμιονίδα Δυνατή!


Εύχομαι σε όλους
Καλή Χρονιά!