Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, η εναρκτήρια συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα", της οποίας ηγείται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο, με περιεχόμενο την βιογραφία του κ. Γεωργόπουλου, τις παρεμβάσεις του για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και τις βασικές αρχές της δημοτικής παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα". 
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γεωργόπουλος αφού, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε καταχειροκροτούμενος την έκπληξή του για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, ζητώντας συγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να μπουν καν στην κατάμεστη και από ορθίους αίθουσα, ανέλυσε της αρχές, τις θέσεις και το όραμα της παράταξής του για το Δήμο Ερμιονίδας. Παρουσίασε με γραφήματα τα αποτελέσματα της έρευνας "Συμμετέχω & προτείνω" και έδειξε με πειστικό τρόπο ότι γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου και έχει έτοιμο το σχέδιο για την επίλυσή τους. 
Τέλος ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ανακοίνωσε τους 50 πρώτους υποψηφίους Συμβούλους από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου.