Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ
Τ.Δ. ΔΙΔΥΜΩΝ
                                           ΔΙΔΥΜΑ   31/07/2014 
ΑΡ.ΠΡΩΤ.  05                                                   
ΠΡΟΣ
ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
        Στα πλαίσια των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ,σχετικά με την  απόφασή σας να καταργήσετε την διαδρομή που πραγματοποιούσε η γραμμή Κρανίδι-Αθήνα κατά την απογευματινή ώρα δηλ. 05.30 μ.μ. διασχίζοντας το χωριό των Διδύμων και αρνούμενοι να παραλάβετε επιβάτες εντός της κατοικημένης περιοχής, αλλά απαιτώντας  εκβιαστικά την μετάβασή τους εκτός του οικισμού διασχίζοντας  από πλευράς τους τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα ερχόμαστε να αντιδράσουμε , αφού όλο αυτό το διάστημα μας απαξιώσατε μή λαμβάνοντας υπόψη τις επιστολές που σας έχουμε στείλει και τις επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας.
    Κύριοι,  θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων όταν τους αναγκάζετε να μεταβούν και να περιμένουν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, όταν δεν υπάρχει ένδειξη στάσης ή στάθμευσης , όταν δεν υπάρχει διάβαση πεζών  και όταν δεν έχετε προβλέψει για κάποιο κατάλυμα Είστε υπεύθυνοι, όταν επιτρέπετε την αποβίβαση ανηλίκων σε αυτή την περιοχή βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και όταν απρόκλητα  απαιτείται από  ανήμπορους ανθρώπους, άρρωστους κλπ να σας περιμένουν κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου.
  Το Κ.Τ.Ε.Λ εδώ και χρόνια επιτελεί και κοινωνικό έργο και αποτελεί το μόνο στην επαρχία μέσω μαζικής μεταφοράς, στην συνείδηση του κόσμου έχει συνδεθεί με το πιο οικείο τρόπο μεταφοράς , η μετατροπή του σε καθαρά κερδοσκοπικό – συμφεροντολογικό και απάνθρωπο  μέσω πιστεύω ότι δεν συμφέρει κανένα
   Με βάση τα παραπάνω παρακαλώ πολύ να επανεξετάσετε τις θέσεις σας .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟ/ΣΟΥ
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ
                                                      ΣΕΡΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ