Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» (ΓΑΝΩΣΗΣ-ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ-ΓΚΑΜΙΛΗ-ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ) ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)


Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ την Παρασκευή το βράδυ. Το παρόν έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ιωσήφ Μερτύρη , ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο με τον συνεργάτη του Φίλλιπο Τάντη ( απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Δωρής και ο φυσιοθεραπευτής Σάκης Ταραντίλης), ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρος Κρεμαστιώτης , οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο υπεύθυνος υποδομών Νικηφόρος Κάκογλου η ομάδα Κ20 με τους προπονητές τους Κώστα Λαφιώτη και Στρατή Δεστέ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τουςυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης ,η υποψήφια βουλευτής Αργολίδας με το «Ποτάμι» Μαρίλη Μέξη, ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής , ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ερμιόνης Χρήστος Δάγκλης,ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Κρανιδίου και βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Κοντοβράκης ,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Γεωργόπουλος με τους συνεργάτες του, ο αστυνομικός διευθυντής Κρανιδίου κύριος Θάνος, και εκπρόσωποι από τα Μ.Μ.Ε. της Ερμιονίδας .


Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωσήφ Μερτύρης .

Ο Χάρης Ραχιώτης , ο Λώνη Σκεντεράι και η ποδοσφαιρική ομάδα των ανδρών ήταν οι τυχερόί της βραδιάς εφόσον σε αυτούς έτυχαν τα τρία φλουριά από τις πίτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου «ΓΑΝΩΣΗΣ» στην Ερμιόνη , που παραχώρησε για τις ανάγκες της εκδήλωσης ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ιωσήφ Γανώσης .


(ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ SPORT-ERMIONIDA)