Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Σχετικά με ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Π. Αποστόλου



Χαρακτηριστικό δείγμα παραπληροφόρησης, ξεπερασμένης πολιτικάντικης τακτικής, κουτοπονηριάς και αγραμματοσύνης η ανακοίνωση του Π. Αποστόλου, Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας και έμμισθου Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΕΡ. 

Με μια ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες και με την παρωχημένη τακτική της επιλεκτικής αναφοράς σε φράσεις κειμένων, με σκοπό την αλλοίωση του νοήματος, ανέλαβε ο Π. Αποστόλου την "εργολαβία" του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ακολουθώντας πιστά τα βήματα του αρχηγού του. 

Το προεκλογικό πρόγραμμα της "Δυνατής Ερμιονίδας" το οποίο προφανώς επικαλείται, αναφέρει ξεκάθαρα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και μέσω Ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, τη δραστική μείωση του όγκου των σύμμεικτων απορριμμάτων και τη σταδιακή απομάκρυνση των δεμάτων και χύδην απορριμμάτων από το Σταυρό Διδύμων Ερμιονίδας. 

Η επιλεκτική αναφορά του κ. Αποστόλου "λιγότερα σκουπίδια στο Σταυρό Διδύμων", αποδεικνύει τον δόλο του γράφοντος, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την μετάθεση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή. 

Η παράταξη με την οποία εξελέγη ο κ. Αποστόλου και βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή, πρέπει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να απομακρύνει άμεσα, όπως υποσχέθηκε, δέματα και σκουπίδια από το Σταυρό. 

Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Εφαρμόστε τουλάχιστον την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7/3/2016 και αφήστε τα κουκουλώματα και τις υπεκφυγές. Το ψέμα έχει κοντά πόδια και οι Δημότες ισχυρή μνήμη. Από τις διακηρύξεις για την άμεση απομάκρυνση των δεμάτων και των σκουπιδιών, περάσατε στην πρακτική του "σκεπάσματος της γάτας". Είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στους Δημότες και στο μέλλον του τόπου μας. 



Από το γραφείο τύπου της 
"Δυνατής Ερμιονίδας"