Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ 2017


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στο εστιατόριο "Γανώσης" στην Ερμιόνη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Δημοτική Παράταξη "Δυνατή Ερμιονίδα" και τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Γεωργόπουλο.Κατάμεστη η αίθουσα και πολύ θετικό το κλίμα. Ο κ. Γεωργόπουλος κατά την ομιλία του έκανε λεπτομερή αναφορά στις δράσεις της παράταξης τα τελευταία δυόμιση χρόνια και μετά έδωσε τον λόγο στα στελέχη και τα μέλη της παράταξης που κόβοντας την πίτα έκαναν ευχές για την νέα χρονιά. 


Στη συνέχεια προέβη σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις του για το άμεσα προσεχές διάστημα. Ο κ. Γεωργόπουλος προανήγγειλε τη συγκρότηση της παράταξης με καταστατικό, εγγραφή μελών, εκλογή οργάνων, τοπικές επιτροπές, θεματικές ομάδες διαμόρφωσης θέσεων. Οι προτάσεις αυτές αποτελούν μια δημοκρατική τομή στα αυτοδιοικητικά της επαρχίας μας. 


Η δήλωση του κ. Γεωργόπουλου πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα στελέχη και μέλη της παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα". Η "Δυνατή Ερμιονίδα", χθες βράδυ έδειξε μια παράταξη με μεγάλη συσπείρωση γύρω από τον κ Γεωργόπουλο, προετοιμαζόμενη να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Ερμιονίδας.