Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο τουρισμός στον αυτόματο πιλότο….

Έχουμε επισημάνει, παρά πολλές φορές με δελτία τύπου αλλά και με παρεμβάσεις του επικεφαλή μας Γιάννη Γεωργόπουλου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πως η Ερμιονίδα τουριστικά, με ευθύνες της Δημοτικής Αρχής, έχει μείνει πίσω, πολύ πίσω.
Μια απ’ αυτές τις παρεμβάσεις ήταν στις 25 Αυγούστου 2017, που ενημερώσαμε για την απουσία της Ερμιονίδας από το περίπτερο της Αργολίδας στην Έκθεση της Τεγέας το 2017.
Ακόμα ένα παράδειγμα της αδιαφορίας και της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Σφυρή και για τον Τουρισμό, είναι η έκθεση ITB στο Βερολίνο, όπου καμία αναφορά για την Ερμιονίδα δεν γινόταν στο περίπτερο της Περιφέρειας. Στα διαφημιστικά έντυπα δεν υπήρχε προβολή της Ερμιονίδας, ούτε καν μια φωτογραφία. Ανύπαρκτος ο Δήμος μας στα έντυπα της Έκθεσης. 





Ποιος λοιπόν ευθύνεται ; Γιατί κρατάτε και τουριστικά, τον τόπο μας πίσω ;
Ο κύριος Λαδάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας, που όπως μας ενημέρωσε με δική του ανάρτηση στο facebook, επισκέφτηκε την έκθεση, έμεινε ευχαριστημένος;
Ικανοποιήθηκε από τις συναντήσεις που έκανε; Γιατί μόνο μέσα από αυτές προβλήθηκε, αν προβλήθηκε, η Ερμιονίδα.
Δυστυχώς πέντε χρόνια τώρα ο Δημήτρης Σφυρής και οι Σύμβουλοί του δεν έχουν καταλάβει πως ο Δήμος απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά για να πάει ο τόπος μας μπροστά. Δεν έχουν καταλάβει πως η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας δεν είναι για ¨εκδρομούλες¨ και στημένες φωτογραφίες χωρίς αποτέλεσμα. Απαιτείται λοιπόν αφοσίωση και ιδιαίτερος ζήλος για την ουσιαστική Τουριστική προβολή της Ερμιονίδας μας.


Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας