Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο “ημίθεος” Μαργέτας συνεχίζει ασταμάτητος τους “άθλους” του

 Κρανίδι, 21.09.2024

Δελτίο Τύπου

Ο κ. Μαργέτας αφού με μια παρέμβασή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επέλυσε τα οικονομικά προβλήματα των νέων αγροτών όλης της Ελλάδας, με την αποστολή ενός e-mail ίδρυσε παράρτημα του ΕΚΑΒ στο Κρανίδι, με μια τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας αναβάθμισε το Ειρηνοδικείο Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, αφού ανέλαβε χρέη νομοθέτη, ερμηνεύοντας “διασταλτικά” τους Νόμους που διέπουν την λειτουργία των ΟΤΑ, αφού ζήτησε την κατ’ εξαίρεση τοποθέτηση σχολικού τροχονόμου στο Γυμνάσιο Κρανιδίου, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει εφόσον δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία, αυτή την εποχή ξεκίνησε  την διδασκαλία μαθημάτων οικονομίας ως “μέγας οικονομολόγος” που είναι.

Στριμωγμένος για μια ακόμα φορά, προσπαθεί να ξεφύγει με την προσφιλή του συνήθεια του “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”, χωρίς να απαντάει σε καμία από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Νομίζει ότι θα παίζουμε με τις λέξεις σχετικά με την ερμηνεία της εγγυητικής επιταγής, της εγγυητικής επιστολής και της χρηματικής εγγύησης των 500€, που είναι το ίδιο πράγμα στην περίπτωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Μάλιστα εάν όλοι οι ενδιαφερόμενοι προσκόμιζαν εγγυητική επιταγή ή εγγυητική επιστολή στον εν λόγω διαγωνισμό, αυτός θα είχε διεξαχθεί κανονικά, όπως συνέβη σε άλλον Δήμο της Ελλάδας, όπου υπήρχαν οι ίδιοι όροι σε αντίστοιχο διαγωνισμό κυλικείου.

Απλά έτυχε κάποιος να προσκομίσει μετρητά, οπότε ματαιώθηκε ο διαγωνισμός.

Δεν μας εξηγεί όμως, αυτός ο τόσο “μορφωμένος οικονομολόγος”, γιατί ψήφισε τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού για το κυλικείο του Γυμνασίου Κρανιδίου;

Και συνεχίζει την παραπληροφόρηση των Δημοτών ισχυριζόμενος ότι δήθεν ύστερα από παρέμβασή του αφαιρέθηκε όρος που προτεινόταν από τη Δημοτική Αρχή, ο οποίος καταστρατηγούσε την ισότητα κατά τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό και άνοιγε την πόρτα για ενδεχόμενη μεροληπτική διεξαγωγή της διαδικασίας”.

Χωρίς βέβαια να αναφέρει αυτόν τον τόσο “σημαντικό” όρο.

Ο οποίος ήταν, το ηλεκτρικό ρεύμα του κυλικείου να μην πληρώνεται από τον υπεύθυνο του κυλικείου, αλλά από τον Δήμο, κάτι το οποίο θα γινόταν έτσι και αλλιώς αφού το ηλεκτρικό ρεύμα των σχολικών μονάδων πληρώνεται πλέον απευθείας από τους Δήμους μέσω των λογαριασμών του δημοτικού φωτισμού.

Είναι δυνατόν ποτέ, αυτός ο όρος να καταστρατηγεί την ισότητα κατά την συμμετοχή των υποψηφίων και να ανοίγει την πόρτα για μεροληπτική διεξαγωγή της διαδικασίας;

Τέλος, φαίνεται ο κ. Μαργέτας αδυνατεί να κατανοήσει; ότι η όλη καθυστέρηση του διαγωνισμού οφείλεται στην μεταβατική περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία ακόμα και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους δεν γνωρίζουν τους ακριβείς όρους της συγκεκριμένης διαδικασίας.

 Γραφείο Τύπου

"ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"