Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Δ.Κ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΖΟΓΚΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.




ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
ΟΜΑΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ                                 
ΚΡΑΝΙΔΙ, 16/10/2014



Αγαπητοί συμπολίτες του Κρανιδίου,

Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών 2014 συμμετέχω στο τοπικό συμβούλιο Κρανιδίου, ως μέλος της αντιπολίτευσης.
Επίσης συμμετέχω στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας και θέλω να ευχαριστήσω τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης και των άλλων Συνδυασμών που με επέλεξαν ως μοναδικό μέλος της Αντιπολίτευσης στο συμβούλιο.
Από όποια θέση συμμετέχω, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με ευθύνη και ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου μας, και έχω υποχρέωση και καθήκον να σας ενημερώνω για τη δραστηριότητά μου σε κάθε συμμετοχή.

1.     ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Συνεδρίαση της 07/10/2014
Ομόφωνα αποφασίστηκε η χορήγηση αδειών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για ενδιαφερόμενους επαγγελματίες. Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε το θέμα επανακαθορισμού αφετηριών και στάσεων του Κτελ Αργολίδας στο Κρανίδι, να συζητηθεί σε επόμενο συμβούλιο.

2.     ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ της 06/10/2014
Ομόφωνα αποφασίστηκε η επιλογή εκπροσώπων της Δ.Ε.Υ.Α. σε τράπεζες και λοιπές υπηρεσίες σύμφωνα με τις υποδείξεις της πλειοψηφίας για την ομαλή λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. να ζητήσει διακανονισμό από τη Δ.Ε.Η. οφειλής 153.000 € πιθανότατα σε 60 δόσεις με 3.000 € τη δόση.
Διαφώνησα και καταψήφισα την πρόταση για πρόσληψη Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και γραμματέα του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. δεδομένου ότι η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. οφείλει χρήματα και δε θα πρέπει να φορτωθεί με περισσότερο κόστος η επιχείρηση. Δεν λήφθηκε υπ’ όψιν η διαφωνία μου και οι προσλήψεις εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία.




Με εκτίμηση,

Σπύρος Γ. Ζόγκας
Τοπικός Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου