Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Παραμύθια της Χαλιμάς από τους καθοδηγητές του ψευτοδημοσιογράφου

Κρανίδι, 12.05.2023

Δελτίο Τύπου 

Ο γνωστός κατ’ επάγγελμα συκοφάντης ψευτοδημοσιογράφος του διαδικτύου, συνεχίζει ασυγκράτητος και ακούραστος, με παραμυθάκια της Χαλιμάς αυτή τη φορά, να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, να θίγει πρόσωπα, οικογένειες και να σπιλώνει υπολήψεις συμπολιτών μας.

Ουδόλως πτοείται από το ότι είναι αμετάκλητα καταδικασμένος συκοφάντης από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι είναι υπόδικος, ότι είναι κατ’ επανάληψη δαρμένος και το κυριότερο, ότι είναι οριστικά καταδικασμένος στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας.

Μόλις προχθές ήταν που μυξοκλαίγοντας προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση και παριστάνοντας τον άρρωστο και τον μισοκακόμοιρο, ζητούσε να αναβληθεί η δίκη του.

Ισχυριζόταν ότι παθαίνει συχνά ισχαιμικά επεισόδια και προσπαθούσε ανεπιτυχώς να υποδυθεί τον ρόλο του ανήμπορου, του αδύναμου και του αδίκως κυνηγημένου.

Και εχθές που επέστρεψε στην πατρίδα του, έγινε εκ θαύματος ξανά ο Ρωμαλέος, ο Ατρόμητος και ο Ασταμάτητος Σταμάτης, έτοιμος να αναμετρηθεί και να αντιμετωπίσει τους πάντες μέσα από το ιστολόγιό του.

Αυτή την φορά, οι γνωστοί καθοδηγητές του, αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Δημοτική Αρχή και τη Δυνατή Ερμιονίδα με πραγματικά στοιχεία και γεγονότα, αποφάσισαν να του γράψουν ένα παραμυθάκι προς ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Και αυτός ο ακούραστος και θαρραλέος συκοφάντης, ωθούμενος πάντα από τα σοβαρά του κίνητρα, άρχισε να το δημοσιεύει και μάλιστα σε συνέχειες όπως μας πληροφορεί.

Αυτά βέβαια για κάνα μήνα περίπου, μέχρι την επόμενη δίκη, όπου θα προσέλθει κατηγορούμενος και πάλι μυξοκλαίγοντας για να το παίξει ξανά άρρωστος, αδύναμος και αδίκως καταδιωγμένος.

Διότι αυτή είναι η δουλειά του κατ’ επάγγελμα συκοφάντη ψευτοδημοσιογράφου του διαδικτύου και όλοι οι συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί επ’ ακριβώς τον ρόλο του και από ποιους υποκινείται, καθοδηγείται και κατευθύνεται.

Σε πρόσφατα δελτία τύπου αναδείξαμε με έγγραφα, με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, με ντοκουμέντα και με επιχειρήματα όλη την αλήθεια και έτσι αποδείξαμε τα καθημερινά ψεύδη και τις συκοφαντίες του ψευτοδημοσιογράφου και των γνωστών καθοδηγητών του.

Αυτοί οι τελευταίοι, μη έχοντας να δώσουν κάποια ουσιαστική απάντηση για όλα όσα αποδείξαμε, αποφάσισαν να μας απαντήσουν με παραμυθάκια της Χαλιμάς.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι θα πλήξουν τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, τους Συνεργάτες του, την Δημοτική Αρχή και την Δυνατή Ερμιονίδα.

Σε τόσο μεγάλη απελπισία και απόγνωση έχουν περιέλθει!!!

Λογικό είναι αυτό βέβαια, εφόσον δεν έχουν να αντιπαραθέσουν κανένα ουσιαστικό επιχείρημα για το μεγάλο καθημερινό έργο της Δημοτικής Αρχής και για όλα αυτά που έχουν γίνει στον τόπο μας τα τελευταία 4 χρόνια και έχουν βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και των επισκεπτών του πανέμορφου τόπου μας.

Αυτοί οι καθοδηγητές του συκοφάντη ψευτοδημοσιογράφου, αφού δεν έχουν το παραμικρό να αντιπαραθέσουν στο έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά ούτε και στο πρόγραμμα της Δυνατής Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία, το μόνο που προσπαθούν να πράξουν ασθμαίνοντας αυτή την εποχή, είναι να δημιουργήσουν μια νέα δημοτική παράταξη.

Είναι ολοφάνερο ότι αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες σε αυτή τους την προσπάθεια και μη μπορώντας να διαχειριστούν την πραγματικότητα το έριξαν στα παραμυθάκια.

Ευελπιστούν ότι με αυτό το βρώμικο πόλεμο, με τις γελοίες ιστοριούλες και με τους αστείους υπαινιγμούς θα πλήξουν την επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου και των Συνεργατών του.

Πλανώνται πλάνην οικτράν και είναι βαθιά νυχτωμένοι εάν πιστεύουν ότι θα πετύχουν κάτι τέτοιο, διότι η επαγγελματική και πολιτική σταδιοδρομία του Δημάρχου Ερμιονίδας είναι κρυστάλλινη και αψεγάδιαστη τα τελευταία 47 χρόνια που κατοικεί μόνιμα στην Ερμιονίδα.

Και αυτή η πολιτική συνέπεια λόγων και έργων επιβραβεύθηκε από τους Δημότες μας στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, όπου ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος εκλέχθηκε Δήμαρχος Ερμιονίδας με το εκπληκτικό ποσοστό ρεκόρ του 60%, πρωτοφανές για τα δεδομένα του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος επέλεξε τους Συνεργάτες του Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, με αποκλειστικά κριτήρια το ήθος τους, τις ικανότητές τους αλλά και την βούληση και προτίμηση των συμπολιτών μας.

Και βέβαια πάντα μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας των δημοτικών παρατάξεων που επέβαλε η απλή αναλογική του Προγράμματος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».

Να είναι σίγουροι, λοιπόν, όλοι αυτοί οι γνωστοί – άγνωστοι, ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, όπου οι Δημότες θα κληθούν να επιβραβεύσουν το έργο της προηγούμενης τετραετίας και το πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας της Δυνατής Ερμιονίδας.

Τώρα κυριευμένοι από την απόγνωσή τους, επέλεξαν να κατεβάσουν την πολιτική αντιπαράθεση στο επίπεδο των παραμυθιών με τα πράσινα άλογα, με τους κακούς πρασινοκόκκινους δράκους, τους κομματικούς στρατιώτες που πάσχουν από αλτσχάιμερ, τον Γιάνη, τον Γιωργάκη, τον Σηφάκη, την Δημητρούλα, την Κούλα, την Κατίνα και τα καλά, όμορφα Βαθυμπλέ λουστραρισμένα χορτάτα πρωτεξάδελφα που φορούν τις ωραίες ρεπούμπλικες, τις μεταξωτές γραβάτες και πουκάμισα και τα γυαλιστερά σκαρπίνια.

Είναι γελασμένοι όμως εάν ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν το παραμικρό.

Εάν συνεχίσουν να αντιπαρατίθενται σε αυτό το επίπεδο κάτω του βούρκου, το μόνο που θα κατορθώσουν είναι να πέσουν ακόμα χαμηλότερα στα μάτια των συμπολιτών μας.

Εμείς, αναμένοντας τις συνέχειες των παραμυθιών, θα είμαστε εδώ για να ξεσκεπάσουμε βήμα προς βήμα τους άθλιους εμπνευστές τους και να τους παραδώσουμε στην χλεύη των Δημοτών της Ερμιονίδας.


Γραφείο Τύπου

«Δυνατή Ερμιονίδα»