Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΦΛΩΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΤΑΣΟ ΛΑΜΠΡΟΥ.

 
 Αγαπητέ Τάσο, 
Με έκπληξη και μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο ανακοίνωσής σου στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με το οποίο εκφράζεις παράπονα για την στάση μου σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξής σου. Πέραν του κατά πόσον αυτά είναι βάσιμα και αληθή, αναρωτιέμαι την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειάς σου, της δημόσιας δηλαδή αντιπαράθεσης μαζί μου, στην οποία αναγκάζομαι δυστυχώς δημόσια να απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά όμως.
Λοιπόν Τάσο, όπως πολύ καλά γνωρίζεις στάθηκα κοντά σου με σκοπό την συγκρότηση μιας δημοτικής παράταξης στη βάση της ενοποίησης όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας με νικηφόρα προοπτική, με σκοπό να συνεχίσουμε το μεγάλο έργο που πραγματοποιήσαμε όλοι μαζί με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πάντοτε επέμενα ότι το έργο που πραγματοποιήσαμε υπήρξε σπουδαίο, χρήσιμο και ωφέλιμο για τον τόπο και τους δημότες μας σε όλα τα επίπεδα και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.
Υποστηρίξαμε πάντοτε σε όλες τις συναντήσεις μας ότι σκοπός μας έπρεπε να ήταν η υπεράσπιση του μεγάλου έργου μας και αυτός ο στόχος μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ενότητα και να εξασφαλιστεί με την εκλογική νίκη μιας μεγάλης παράταξης, έστω και νέας, στις επικείμενες εκλογές.
Γνωρίζεις λοιπόν τις επιφυλάξεις, τις ενστάσεις μου αλλά και τις διαφωνίες μας στις διαδικασίες που μας απομάκρυναν από αυτή την προοπτική.
Πιστεύοντας μετά από όλα αυτά ότι η ικανοποίηση αυτού του στόχου δεν μπορούσε να επιτευχθεί μέσα από τις διαδικασίες, στις οποίες δεν επιθυμώ να αναφερθώ με λεπτομέρειες, που ακολούθησες, προσδιόρισα και τη σημερινή μου στάση με γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας και των δημοτών μας, τα οποία έχω υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και συνέπεια για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια.

Φιλικά
Μανώλης Φλωρής
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος  της παράταξης «Δυνατή Ερμιονίδα»