Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.



Φίλες και φίλοι,

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας είναι συσσωρευμένα και τα βιώνουμε όλοι καθημερινά.
Η επίλυσή τους απαιτεί την συσπείρωση των συνδημοτών / συμπολιτών, απαιτεί έναν ικανό Δήμαρχο, απαιτεί ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώνει τα Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια, απαιτεί την συμμετοχή στα κοινά του τόπου, νέων, με όραμα, αξίες, αποφασιστικότητα, χέρια καθαρά, απαλλαγμένων από τις παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος.
Γι’ αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 με τον Συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο.
Τον ευχαριστώ θερμά, για την άκρως τιμητική για εμένα πρόταση, να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο της παράταξης και να αποτελέσω στενό συνεργάτη του.
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, ονομάζομαι Παναγιώτης Δ. Ηλιού, έχω σπουδάσει Τεχνολογία Ιατρικών Οργάνων στην Αθήνα, κατοικώ μόνιμα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας και ζητώ την στήριξή σας, ώστε να χαράξουμε μαζί μια νέα δημιουργική πορεία για την πραγματική αλλαγή του τόπου μας, την ανάδειξη της  φυσικής  και πολιτιστικής κληρονομιάς μας και την ουσιαστική παρέμβαση στα καθημερινά προβλήματα του χωριού μας.

Για μια Κοιλάδα «Δυνατή» που θέλουμε και μας αξίζει.

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ερμιονίδα Δυνατή.

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.




Με εκτίμηση

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοιλάδας

Παναγιώτης Δ. Ηλιού