Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο συνδυασμός μας έχει γίνει αποδέκτης των αρνητικών κριτικών αναφορικά με τα ανώνυμα σχόλια που δημοσιεύονται σε ρεπορτάζ γνωστού ιστολογίου της Αργολίδας.

Προκειμένου να διευκρινίσουμε τη θέση μας, σας δηλώνουμε ότι ο συνδυασμός μας καταδικάζει απερίφραστα οποιονδήποτε εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα της ανωνυμίας που του παρέχεται, θίγει, προσβάλει και συκοφαντεί κάθε πρόσωπο σε οποιονδήποτε συνδυασμό κι αν ανήκει. Η τακτική της «κουκούλας» και της ανώνυμης κατασυκοφάντησης μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και είναι εντελώς ξένη για εμάς.

Αποτελεί βασική αρχή του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» αλλά και του ήθους που διακατέχει τον επικεφαλή της και υποψήφιο Δήμαρχο κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο, η αποφυγή των στείρων αντιπαραθέσεων που τόσο πολύ κούρασαν τους συνδημότες μας. Στόχος μας, όπως ήδη έχουμε δηλώσει επανειλημμένα είναι να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε ανοδική πορεία και να λειτουργήσουμε με γνώμονα τη δυναμική και την διαφάνεια για το καλό της Ερμιονίδας και των πολιτών.

Τόσο ο κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος, όσο και πληθώρα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», αλλά και συνεργατών μας, έχουν γίνει πολλές φορές αποδέκτες της άδικης κριτικής όσων, εξυπηρετώντας προφανώς σκοτεινά συμφέροντα και εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της ανωνυμίας που τους παρέχεται, βρίζουν, συκοφαντούν και λασπολογούν, θίγοντας ακόμα και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος κάποιων από τους ανωτέρω.

Είμαστε και θα παραμείνουμε υπέρμαχοι της ελευθερίας του τύπου και της επώνυμης και μόνο πολιτικής κριτικής. Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση ή την ανησυχία ορισμένων κύκλων, οι οποίοι ανησυχούν, βλέποντας την ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει η «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», την αγάπη και την επιλογή του κόσμου της Ερμιονίδας, για το ήθος, την αξιοπρέπεια, την ειλικρίνεια, την καθαρότητα που διακρίνει τόσο τον κύριο Γεωργόπουλο ως προσωπικότητα όσο και όλους τους συνεργάτες του. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Στη λογική της «κουκούλας» δεν μπήκαμε ποτέ και ούτε πρόκειται να μπούμε. Κι αυτό γιατί έχουμε μάθει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και να κάνουμε μόνο επώνυμη πολιτική κριτική.

Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε σε κάθε ανώνυμο σχολιαστή ότι η «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», ενωμένη σαν μια γροθιά, θα υπερασπίσει την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψη του κάθε θιγόμενου στελέχους της, στρεφόμενη άμεσα προς την δικαιοσύνη. Οι μάσκες θα πέσουν και τα πραγματικά επώνυμα-ανώνυμα πρόσωπα θα λογοδοτήσουν ενώπιον των αρμόδιων αρχών.


 
"ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"