Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΙΩΣΗΦ ΑΝ. ΓΑΝΩΣΗ.



Πατριώτες και Πατριώτισσες
Συμπολίτες και Συμπολίτισσες του ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 

Με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών και το κάθισμα της προεκλογικής σκόνης, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιλογή σας να με αναδείξετε Δημοτικό Σύμβουλο.

Να με αναδείξετε πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο όλων των παρατάξεων του πρώην ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ αλλά και της γενέτειρας πατρίδας μου, της πόλης των Ερμιονέων.
Επίσης πρώτο πλειοψηφών Δημοτικό Σύμβουλο μεταξύ άξιων και ικανών συνεργατών του ψηφοδελτίου μας <<ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ>> σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συναδέλφους, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας για την άψογη και τίμια συνεργασία τους στην προεκλογική διαδικασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καινούργιους ανθρώπους που γνώρισα στο διάβα μου σε όλη  την περιοχή και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψηφιότητάς μας να συστρατευτούν  στην προσπάθειά μας.

Με σεβασμό και ταπεινότητα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία, την αρωγή, το χαμόγελο και την στωικότητα της συζύγου και των μελών της οικογενείας του υποψηφίου Δημάρχου μας.

Ευχαριστώ τους δικούς μου συνεργάτες που εμπνεύστηκαν από την δική μου υποψηφιότητα και έδωσαν τις μάχες τους χωρίς το παραμικρό προσωπικό συμφέρον.

Ευχαριστώ για την απλόχερη στήριξη τους όλα τα συγγενικά μέλη εκ μέρους της μητρός μου, που παρά τις δύσκολες εποχές της οικονομικής κρίσης και την κατακρήμνιση των ηθικών αξιών, ως τίμιοι βιοπαλαιστές κρατούν την αξιοπρέπειά τους και την αδιαπραγμάτευτη αυτοκυριαρχία τους.  

Για πολλοστή φορά, αισθάνομαι μέσα από αυτή την διαδικασία, πιο δυνατός, πιο ανανεωμένος από την δυναμική στήριξη της προσωπικής μας οικογένειας.

Ένα φιλί και ένα συγνώμη για την υπομονή και την ανοχή της συζύγου μου και της μοναχοκόρης μου, όπου με υπομονή και κουράγιο αντιμετώπιζαν τις συνέπειες αυτής της σκληρής και λαϊκίστικης προεκλογικής περιόδου.

Με υπερηφάνεια και λίγα δάκρυα ψυχής υποκλίνομαι στο πρόσωπο του επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, όπου με άψογο τρόπο διαχειρίστηκε τις αναγκαίες ισορροπίες μεταξύ των υποψηφίων της παράταξής μας και μας οδήγησε ως τον τελικό γύρο.
Υποκλίνομαι στην ευγενή αστική του παιδεία που μέσα μέσα από το διάβα της προσωπικής του ζωής άνοιξε διάπλατα τις πόρτες των ψηφοφόρων ώστε να δημιουργήσουμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα του 49,8%.

Φίλοι και φίλες
Χαιρετίζω με κοινωνικό σεβασμό και πολιτική ωριμότητα όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που δεν θέλησαν και δεν επέλεξαν την προτίμηση στο ψηφοδέλτιο μας, αλλά με θεμιτή πολιτική άποψη και αξιοπρέπεια δεν κατρακύλησαν στην λάσπη, στον λαϊκισμό και τον κοινωνικοταξικό ρατσισμό.

Στο μεγαλείο της Δημοκρατίας αλλά και της διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών σε περιοχές 
μικρές και δυνατά ανθρώπινες, όπως ο δικός μας δήμος, δοκιμάζονται σπουδαίες ανθρώπινες αξίες.

Ήθος, σεβασμός, αξιοπρέπεια, ισχυρές φιλίες, οικογενειακά φίλτρα, οικογενειακές και συντροφικές 
σχέσεις, ευεργεσίες, ευγνωμοσύνη και αχαριστία, επαγγελματική καταξίωση και συνεργασία, και 
άλλα που μας συνθέτουν και μας χαρακτηρίζουν ως κοινωνικά σύνολα.

Εναπομένει στον καθένα μας να διαχειρίζεται την διαδικασία αυτήν με τον καλύτερο και πιο ευεργετικό τρόπο προς όφελος του εαυτού του και των δικών του ανθρώπων. "Γηράσκει" σοφότερος και καλύτερος. Ποτέ δεν τελειώνει η γνώση μας και ο κόσμος μας. Πάντοτε τον ξαναχτίζουμε. "Ο καθένας μας θα βρει την Ιθάκη του".

Οι αποφάσεις της κοινωνίας μας μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες είναι αποδεκτές. 
Εναπομένει στους πλειοψηφούντες να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και στους μειοψηφούντες 
να προσπαθήσουν περισσότερο για την επόμενη φορά και ευκαιρία.
Εναπομένει σ' αυτούς μέσα από την υλοποίηση του προγράμματός τους να μας απορροφήσουν πολιτικά ή σε εμάς μέσα από την αξιωματική αντιπολίτευση του ελέγχου, της διαφάνειας, της συμμετοχής και όχι της της στείρας άρνησης να πείσουμε αυτό το 0,3% του εκλογικού σώματος.
Να μεταπείσουμε από έναν ψηφοφόρο στα 30 περίπου εκλογικά τμήματα του Δήμου μας.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με την  πολιτική σας ψήφο με αναδείξατε Δημοτικό Σύμβουλο.
Τον ρόλο μου και την δυναμική μου στο χώρο της αντιπολίτευσης οι περισσότεροι τον γνωρίζετε.
Δεν ανήκω σε εκείνους που ο πολιτικός μου λόγος και οι θέσεις μου στρογγυλεύουν τα πράγματα.
Αυτά ανήκουν στους <»πολιτικούς τζιτζιφιόγκους» που στις μεγάλες στιγμές αντί να έχουν πρόταση ευθύνης κρύβονται στο σκοτάδι συνειδητά με το «κατά συνείδηση». 
Ο δικός μου πολιτικός λόγος είναι λόγος ευθύνης και συνέπειας όπου με αρχηγό τον Γιάννη Γεωργόπουλο και τους άλλους συναδέλφους της παράταξης  μας θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
             
   

ΙΩΣΗΦ ΑΝ. ΓΑΝΩΣΗΣ
Νέος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2014-2019
Ένας από τα 4.180 κοινωνικά σκουπίδια όπως αποκάλεσε ο νέος Δήμαρχος 
στα επινίκια του και χειροκρότησε με πάθος ο σπουδαίος όχλος του.