Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.



Φίλες, φίλοι


Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα» του υποψηφίου δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ως εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ Κρανιδίου και επί χρόνια συνεργάτης του Γιάννη Γεωργόπουλου, είχα την ευκαιρία να μάθω και να ξέρω καλύτερα από πολλούς, ποιος ακριβώς είναι ο άνθρωπος εκείνος που διεκδικεί το Δήμο Ερμιονίδας. Γνωρίζοντας την προσωπικότητα, την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του Γιάννη Γεωργόπουλου ήταν δύσκολο να μην αποδεχτώ την πρότασή του, καθώς έχει δώσει δείγματα γραφής ως άνθρωπος, ως εργαζόμενος και ως οικογενειάρχης, αλλά και ως πρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Και για τους λόγους αυτούς τον θεωρώ τον ικανότερο να αναλάβει τα ινία του Δήμου μας για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Παράλληλα η θέληση και η πεποίθησή μου, πως μπορώ να προσφέρω πολλά στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στον τόπο που έκανα οικογένεια και που μεγαλώνουν και τα παιδιά μου, ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους διεκδικώ από όλους εσάς, που με γνωρίζετε χρόνια τώρα καθημερινά, να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για εσάς, για εμάς, για τα παιδιά μας. Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Τη νίκη του τόπου μας.



Σας ευχαριστώ πολύ
                                             Γιώργος Αθανασούλας