Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΜΠΟΥΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.




Αγαπητοί μου συμπατριώτες στην αγαπημένη μας Θερμησία, μετά την συγκλονιστική συγκέντρωση και ομιλία του «αυριανού Δημάρχου» κου Γιάννη Γεωργόπουλου στο χωριό μας, όλα πλέον είναι ξεκάθαρα και η νίκη της Ερμιονίδας και της Θερμησίας μας προδιαγραμμένη.
Τα λόγια του δυνατά όπως η Δυνατή Ερμιονίδα  έσπασαν κόκαλα, γιατί η αλήθεια συμπατριώτες μου πάντοτε πονάει, για τα πεπραγμένα όλων των δήθεν θαυματοποιών του παρελθόντος. Τι να πρώτο – θυμηθεί  κανείς, για τα απορρίμματα, την αποχέτευση, την ύδρευση, τα δήθεν έργα που κάποιοι παρουσιάζουν ως δικά τους, όντας τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση και καταδικάζοντας την Θερμησία μας στο απόλυτο περιθώριο.
Δεν θα σας πω άλλα για το παρελθόν τα είπε άλλωστε όλα ο «νέος Δήμαρχος», τα είπε με βροντερή φωνή ο Κώστας Καλαμαράς, τα άκουσε  η λίμνη, το Κάστρο, ο Μύτικας, η Πλατεία, τα ξενοδοχεία, το Πλέπι,  το Σωληνάρι, τα Πηγάδια, η Σαμπάριζα μέχρι το Μετόχι, κάθε κάτοικος του χωριού μας.
Αγαπητοί συμπατριώτες μου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον, για το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει, για τις δεσμεύσεις του «νέου Δημάρχου» για το χωριό μας, που με ρεαλισμό και εντιμότητα μας ανέλυσε.
Ναι γιατί πάνω από όλα χρειάζεται εντιμότητα και μετά την συλλογική προσπάθεια όλων μας. Ο τόπος μας νομίζω ότι χρειάζεται καθαρά πρόσωπα, νέες ιδέες ,φρέσκα μυαλά και όραμα για την ανάπτυξή του, για το μέλλον των παιδιών μας και την επίλυση των προβλημάτων μας.
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, σας καλώ όλους  για την πραγματική αλλαγή του χωριού μας, την ανάδειξη της  φυσικής  και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ουσιαστική παρέμβαση στα καθημερινά προβλήματα  και την υλοποίηση των έργων και των παρεμβάσεων που θα δώσουν ώθηση στο χωριό μας.   
Αν πραγματικά πιστεύετε ότι ήρθε πλέον η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα στο χωριό μας και να βγούμε στο προσκήνιο τότε δώστε δύναμη στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Γεωργόπουλου και της Δυνατής Ερμιονίδας.
Όλοι σας αγαπητοί μου συμπατριώτες με γνωρίζετε από μικρό παιδί, όλοι γνωρίζετε την οικογένειά μου, πάντα στις επάλξεις και τον καθημερινό αγώνα στο χωριό μας.
Αγαπητοί μου συμπατριώτες, έθεσα παρά τις δυσκολίες, τον εαυτό μου μαζί με την ομάδα των τοπικών συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας, στην πρώτη γραμμή για την μάχη των επερχόμενων εκλογών και ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσω να κάνω το όραμά μας πραγματικότητα.    

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.
Όλοι μαζί μπορούμε την μεγάλη νίκη.
Όλοι μαζί μπορούμε μια «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» και  μια ξεχωριστή ΘΕΡΜΗΣΙΑ.

Σας ευχαριστώ


Μαρία Μπουρίκα του Νικολάου
Υποψήφια Τοπικός Σύμβουλος Θερμησίας