Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.Αγαπητές συνδημότισσες – συνδημότες,
 
Για τα ζητήματα του τόπου μας δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε «δεν ξέρω, δεν φταίω εγώ». Η  αποχή μας μοιάζει συνενοχή στο να μην κερδίζει το θετικό και το σωστό. Χρειάζεται η καθημερινή μας δράση, η συμμετοχή.
 
Για να προοδεύσει  ο τόπος  μας, ο Δήμος μας, δεν χρειάζονται μόνο τα σπουδαία και τα μεγάλα . Χρειάζονται και τα μικρά, τα θετικά που μπορεί ο καθένας, αρκεί να επαναλαμβάνονται από πολλούς, συστηματικά και για πολύ καιρό, ώστε να αποκτήσουν τη δυναμική της  χιονοστιβάδας. Μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε κομμάτι της αλλαγής.
 
Μ΄  αυτές τις σκέψεις συμμετέχω για πρώτη φορά στο στίβο των Δημοσίων πραγμάτων του Δήμου μας, αποφασισμένη να προσφέρω την οργανωτική εμπειρία που συγκέντρωσα στον επαγγελματικό στίβο, με την αγάπη που μας ενώνει για τον τόπο μας, το Πορτοχέλι.  Γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
 

Φιλικά
Χρυσούλα   Γιαννακοπούλου