Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΝΕΜΟΣ ΝΙΚΗΣ  !


Γέμισαν η πλατεία και τα γύρω μαγαζιά των Διδύμων το βράδυ της Κυριακής 11 Μαΐου, κατά την προεκλογική εκδήλωση της "Δυνατής Ερμιονίδας".  
 
Με εκδηλώσεις αγάπης και ενθουσιασμού υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Διδύμων τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο. Στον πρόλογό του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Π. Σερέτης με έντονα συναισθηματικά φορτισμένο χρώμα, δήλωσε καταχειροκροτούμενος ότι, οι κάτοικοι του χωριού θα γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που τους υποτίμησαν και συνεχίζουν να τους εξαπατούν και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για τη λύση των προβλημάτων τους, με κυρίαρχο αυτό των σκουπιδιών, στον Γιάννη Γεωργόπουλο.
 
Ο κ. Γεωργόπουλος σε εκτεταμένο μέρος της ομιλίας του αφού δήλωσε κατηγορηματικά ότι τα Δίδυμα δεν αποτελούν το περιθώριο του Δήμου και οι κάτοικοί του δεν είναι δεύτερης διαλογής, ανέλυσε το σχέδιο της "Δυνατής Ερμιονίδας" για τη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών και έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοτικής αρχής, την ανάπτυξη και ανάδειξη των Διδύμων και της ευρύτερης περιοχής. 
 
Ήδη στα Δίδυμα πιστεύουν ότι Δήμαρχος Ερμιονίδας θα είναι ο δικός τους άνθρωπος. Ο φίλος τους Γιάννης Γεωργόπουλος και ότι στην πρωτοπορεία της μεγάλης νίκης θα βρίσκονται τα Δίδυμα.   


Εκ του γραφείου Τύπου 
της "Δυνατής Ερμιονίδας"
 
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ