Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!!



1. Η Δημοτική μας παράταξη "Δυνατή Ερμιονίδα" είναι η πρώτη που εξέδωσε ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα, το πρωί της Δευτέρας 26/5 και το περιεχόμενό της είναι γνωστό. Όσον αφορά τα συγχαρητήρια, η λέξη συγχαίρω σημαίνει χαίρομαι μαζί με κάποιον. Εκ των πραγμάτων δεν συν χαιρόμαστε αλλά ευχόμαστε, όπως πράξαμε, επιτυχία στο έργο της παράταξης η οποία πλειοψήφησε, προς όφελος των Δημοτών και του Δήμου.

2. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο από τη "Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας" και τον επικεφαλής της κ. Δ. Σφυρή, αποδεικνύουν ποιοι είναι οι συκοφάντες και οι λασπολόγοι. Διαστρέβλωση της αλήθειας και παραποίηση της πραγματικότητας. Περιμένουμε απαντήσεις, για βίντεο με αλλοιωμένο νόημα, τα οποία προβλήθηκαν, για διαστρέβλωση περιεχομένου προεκλογικών μου ομιλιών, κλπ.  

3. Για τα λεχθέντα από τον κ. Σφυρή περί "κοινωνικών σκουπιδιών" υπάρχουν τα βίντεο "αμοντάριστα" και ο κόσμος είδε και έκρινε.   

4. Η ύβρις "κοινωνικά σκουπίδια" συνοδεύεται από διευκρίνιση "τους είχαμε όλους σχεδόν απέναντι, αυτά να καθαρίσουνε και την Ερμιόνη και όλη την Ερμιονίδα". (?)  
Τι σημαίνει αυτό? Αναγγέλλονται εκκαθαρίσεις? Θα θεσπιστεί έκδοση ειδικού "πιστοποιητικού καθαρότητος" ? Κάτι πολύ φρικιαστικό μας θυμίζει αυτό. 
Τι εννοεί ο κ. Σφυρής στην ομιλία στην Ερμιόνη στις 25/5/2014 (βίντεο 17.05΄ - 17.23΄) θα μπορούσα να κλέψω άλλες εκατό ψήφους? 

Τέλος δηλώνω ότι, θα δείξω μηδενική ανοχή στην προσπάθεια εμπλοκής της οικογενείας μου στα πολιτικά σας παιχνίδια. Ανάγκη από νουθεσίες και υποδείξεις έχουν εκείνοι που συντάσσουν δελτία τύπου και ευθαρσώς φτάνουν στο σημείο να εμπλέξουν μέλη της οικογένειάς μου. Τα παιδιά μου και εν γένει τα μέλη της οικογένειάς μου δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον τόπο μας, ζουν καθημερινά τα προβλήματά του, έχουν την εκτίμηση του κοινωνικού μας συνόλου και δεν επιτρέπω σε κανένα να τα συκοφαντεί, να τα λασπολογεί ή να διαδίδει ψεύδη για να δημιουργεί εντυπώσεις.



Με εκτίμηση σε όλους τους συνδημότες μου 
Γιάννης Γεωργόπουλος