Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΜΒΟΥΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΚΥΠΡΑΙΟΥ - ΣΚΑΛΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.


Μεγάλωσα και γεννήθηκα στο Κρανίδι. Τον τόπο που έζησα τα παιδικά μου χρόνια, που πήγα σχολείο, που δημιούργησα οικογένεια. Είμαι μητέρα τριών ανήλικων τέκνων. Ασχολούμαι περίπου μία δεκαετία με τον τομέα των ασφαλίσεων.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά πρωτίστως για την αγάπη για τον τόπο μου και με σκοπό να προσφέρω και να προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στον τόπο που ζουν τα παιδιά μας.

Αποφάσισα να στηρίξω το συνδυασμό Δυνατή Ερμιονίδα και να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος διότι πιστεύω ότι είναι η μόνη παράταξη με γνώση, πρόγραμμα και προοπτική. Η μόνη παράταξη που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο μας και να κρατήσει σταθερά τα ηνία του τόπου μας, υπεύθυνα και δυναμικά, οδηγώντας μας σε μια πενταετία ανάπτυξης και προόδου.
Αποφάσισα να στηρίξω το Γιάννη Γεωργόπουλο γιατί είναι πάνω από όλα άνθρωπος, γιατί είναι δυναμικός και έμπειρος, γιατί είναι ικανός, τίμιος και ηθικός και γιατί έχει τη γνώση και τον τρόπο να οδηγήσει τον τόπο μας σταθερά μπροστά. Γιατί δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχει αποτύχει ασκώντας διοίκηση.

Ζητώ να με στηρίξετε και να στηρίξετε το συνδυασμό Δυνατή Ερμιονίδα του Γιάννη Γεωργόπουλου. Για μια Ερμιονίδα που πραγματικά μας αξίζει.


Με εκτίμηση

Άννα Κυπραίου – Σκαλτσά