Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες,

 Θέλω να σας ευχαριστήσω, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις προηγούμενες εκλογές, στις οποίες για πρώτη φορά συμμετείχα ως υποψήφιος και εσείς με την ψήφο σας  με εκλέξατε Δημοτικό Σύμβουλο.
Θέλω επίσης δημόσια να ευχαριστήσω , τον Δήμαρχο κ.Καμιζή, τους Δημοτικούς Συμβούλους και το προσωπικό του Δήμου Ερμιονίδας, για την συνεργασία μας τα 3,5 αυτά χρόνια.
Αποφάσισα, να συνεργαστώ και να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της Δυνατης Ερμιονίδας και τον Γιάννη Γεωργόπουλο, γιατί πιστεύω ότι το έργο της Δημοτικής αρχής πρέπει να συνεχισθεί και να διευρυνθεί μέσα από την δημιουργική συνεργασία, την ικανότητα και το πρόγραμμα της παραταξής, για το καλό και μόνον το καλό του τόπου και των δημοτών.
Θεωρώ ότι, με την συνεχή παρουσία μου  σε όλα σχεδόν τα Δημοτικά συμβούλια, με τις θέσεις μου πάνω στα κρίσιμα θέματα τις θητείας μας,εκπροσώπησα επάξια όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε.
Η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ούτε κληρονομικό δικαίωμα, ούτε προσωπική προβολή, ούτε καπρίτσιο, ούτε παιχνίδι απλής συμμετοχής.
Είναι ηθική υποχρέωση, είναι αγάπη για τον τόπο, είναι προσφορά με ανιδιοτέλεια και ταυτόχρονα επίγνωση των ευθυνών, γνώση και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και χάραξης στρατηγικών.                   
Με δοκιμάσατε, με γνωρίσατε, αγαπάω και πονάω τον τόπο μου, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τον τόπο που δεν ξέχασα ποτέ.
Ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας,να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας προδώσω.
Προτεραιότητα μου, η συνέπεια, η ειλικρίνεια και το συμφέρον του δήμου και των δημοτών.
Ειλικρινά δικός σας
Χρήστος Μπαλαμπάνης
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος με την Δυνατή Ερμιονίδα 
και τον Γιάννη Γεωργόπουλο.