Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΜΠΟΥΓΙΑΤΙΩΤΗ – ΣΤΑΠΑ ΜΑΡΙΑΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ.



Φίλες, Φίλοι,
 
    Απευθύνομαι και πάλι σε εσάς με σκοπό να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας. Ξέρετε, η παράταξη αυτή έχει ένα συγκεκριμένο όραμα, όραμα μεν γήινο δε (δουλεμένο και εφικτό), το οποίο εμπνέει και τους πλέον δύσπιστους. Και τούτο συνειδητοποιώ μέρα τη μέρα μελετώντας το. 
    Εκτός του προγράμματος όμως υπάρχουν και εξωγενής παράγοντες που θα συνδράμουν  στην επιτυχή εφαρμογή του. Εμείς λοιπόν δεν ξεχνάμε πώς ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως και ο μέλλων δημοτικός σύμβουλος ήταν είναι και θα παραμείνει πάνω από όλα ΔΗΜΟΤΗΣ και ως τέτοιον οφείλει να αντιμετωπίσει τον εαυτό του(γιατί έχουμε δει πολλά κατά καιρούς). Δήμος και ΔΗΜΟΤΕΣ είναι ένα. Εξ' ου και η πρόταση της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, τα εκάστοτε διενεργούμενα δημοτικά συμβούλια να αναρτώνται στο διαδύκτιο ή να μεταδίδονται ζωντανά με την πρακτική του livestreaming. Η ιστοσελίδα του δήμου μπορεί να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ, δημιουργώντας και forum όπου οι δημότες θα εκφράζουν τις ιδέες, τα παράπονα και τις παρατηρήσεις τους (κάτι αντίστοιχο έχει καταφέρει ο δήμος Αθηναίων με την πλατφόρμα "συνΑθηνά"). Δεν θέλουμε επουδενί να χάσει ο Δήμος την καθημερινή επαφή και επικοινωνία με αυτούς που θα αναλάβει να υπηρετήσει, σε αυτούς που θα προσφέρει αφού θα τους συμβουλεύεται με τα παραπάνω διαδραστικά προγράμματα.
   Επιπροσθέτως, μπορούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας ως άνθρωποι μέσα από την διοργάνωση ενημερωτικών σεμιναρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων εφάμιλλων της πρωτεύουσας, τα οποία θα αφορούν πληθώρα θεματικών που απασχολούν και την παγκόσμια κοινότητα (π.χ τι είναι οι start-up επιχειρήσεις?, περιβάλλον, υγεία κλπ)
   Έχουμε ανάγκη από μία δημοτική σύνθεση ισχυρή, ικανή και υπεύθυνη ώστε να συνεργαστεί αρμονικά με την ιδιωτική πρωτοβουλία και να διοχετεύσει τους καρπούς αυτούς στοχευμένα  προς όφελος των δημοτών.
   Την Κυριακή κάνουμε λοιπόν το συνειδητοποιημένο, μόνο σίγουρο και σταθερό βήμα, για να αποκτήσει ο Δήμος μας τον ηγετικό ρόλο σε Πελοπόννησο και όχι μόνο, ψηφίζοντας Γιάννη Γεωργόπουλο-ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.

 

Με Τιμή

                                            Μουγιατιώτη-Στάπα Μαρία