Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΓΚΑΜΙΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Επέστρεψα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Deree.

Πριν από 30 χρόνια παντρεύτηκα τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Ηλία Γκαμίλη και οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις μας οδήγησαν στο Κρανίδι. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως ο φιλόξενος αυτός τόπος θα γινόταν η μόνιμη κατοικία μας. Στο Κρανίδι δραστηριοποιήθηκα ως καθηγήτρια Αγγλικών για 25 χρόνια.

Είμαι μητέρα δυο ενήλικων αγοριών του Αντώνη και του Γιώργου, γεγονός που μου δίνει πια την ευχέρεια να ασχοληθώ ακόμη πιο ενεργά με τα κοινά και τις συλλογικές δράσεις του τόπου μας.

* Είμαι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας Αλληλεγγύης τα τελευταία τρία χρόνια

* Δραστηριοποιούμαι επίσης στο Λαογραφικό εργαστήρι Κρανιδίου

Με αίσθημα ευθύνης και νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια στο συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα» του Γιάννη Γεωργόπουλου, έναν άνθρωπο που γνωρίζω τα τελευταία 30 χρόνια, εμπιστεύομαι και εκτιμώ για την προσφορά του και το χαρακτήρα του.

Πιστεύω βαθιά πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας, προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.


Με εκτίμηση,

ΓΚΑΜΙΛΗ - ΣΙΑΝΑ ΕΛΕΝΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
"ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"