Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ !



Αυθόρμητα και μαζικά υποδέχτηκαν από στεριά και θάλασσα, οι κάτοικοι της Κοιλάδας τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο την Τρίτη 13/5. Διάχυτος ο ενθουσιασμός και η βεβαιότητα για το τέλος της εποχής των χαμένων ευκαιριών. Στα μάτια τους η ελπίδα για καλύτερες μέρες με Δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο. 

Τον κ. Γεωργόπουλο προλόγισε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ερμιονίδας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη "Δυνατή Ερμιονίδα" κ. Μανώλης Φλωρής. Ο κ. Φλωρής ευχαρίστησε δημόσια τον δωρητή κ. Σ. Εμμανουήλ για τη χορηγία 40.000 ευρώ, για έργα στην Κοιλάδα, τα οποία, όπως είπε, έμεναν επί μεγάλο χρονικό διάστημα ανεκμετάλλευτα στο Δήμο Κρανιδίου (2007 - 2010) και τώρα χρησιμοποιούνται από το Λιμενικό ταμείο για την τοποθέτηση Πίλλαρ στο λιμάνι της Κοιλάδας.    

Ο κ. Γεωργόπουλος παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα της "Δυνατής Ερμιονίδας" για το Δήμο και για την τοπική κοινότητα της Κοιλάδας. Εκτενής αναφορά στην ομιλία του κ. Γεωργόπουλου, έγινε για την αδυναμία του Δήμου Κρανιδίου (2007 - 2010) να εκτελέσει το εντεταγμένο έργο αποχέτευσης το οποίο περιελάμβανε και τη σύνδεση της Κοιλάδας στον Βιολογικό.  



Εκ του Γραφείου Τύπου 
της "ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ