Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗ ΣΠΥΡΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.



 











Φίλες και φίλοι,


Ονομάζομαι ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, κατάγομαι από τα Δίδυμα Αργολίδας και το επάγγελμα μου είναι εργολάβος οικοδομών.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό της ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ,με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Γεωργόπουλο , ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Προσωπικός μου στόχος  είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας ,η βελτίωση της ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου που έχει υποβαθμιστεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια, προς την επίτευξη των οποίων  κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.
Στη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ παλεύουμε  όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Προσωπικά, πιστεύω πως η ενασχόληση με τα αυτοδιοικητικά είναι προσφορά και υποχρέωση όλων, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα.  Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.

Επιπλέον, η πρακτική της διαχείρισης της καθημερινότητας και της εξασφάλισης των κεκτημένων σε βάρος της προοπτικής, του οράματος , της ελπίδας των παιδιών μας αλλά και των ανήμπορων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους και αδρανείς.

Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στην ανέχεια, το αδιέξοδο και τη δυστυχία του Πολίτη. Μαζί, θα επιτύχουμε την υπέρβασή και θα κάνουμε την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,ΔΥΝΑΤΗ ,ΚΑΘΑΡΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.